Machida se obratio prvi put nakon poraza od Brunsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2017 22:59h Autor:

Lyoto Machida

Nakon teškog poraza koji je doživio u svom povratničkom meču, Lyoto Machida se obratio fanovima i rekao kako ovo nije njegov kraj.

Bivši prvak se vratio nakon dvije godine i UFC mu je vjerojatno dao preteškog protivnika za takvu borbu. Derek Brunson je mlad i u naponu snage te osim toga vrlo aktivan borac, koji je iskoristio priliku savladati Machidu kod se još nije kvalitetno niti zagrijao. Machidi je to sad došlo kao treći poraz u nizu i nakon borbe je izgledao emotivno slomljen. Do sada se nije obratio javnosti, jednostavno je čekao da se dojmovi slegnu te je danas došla njegova Instagram objava.

“Želio bih se zahvaliti svim mojim fanovima na podršci. Kod kuće sam s obitelji i oporavljam se od rezultata koji mi nije išao u korist, no zadovoljan sam jer bi se rijetko tko išao vratiti na ovaj način nakon dvije godine. Najveći poraz bio bi mi da napustim svoj san koji živim. Još veći poraz bi mi bio da ne nastavim, u ovim trenucima kada treba krenuti dalje uzdignute glave. Reći da se zmaj vratio, pa odmah nakon toga odustati mi nikad nije bilo opcija. Ovo je dan kada sam odlučio da neću prestati boriti se i želim vam to pokazati. Koliko god život bio težak, uvijek imaš izbor biti netko tko se bori ili netko tko se predaje. Ta odluka je ono što definira čovjeka. Uvijek ću vjerovati u vašu podršku i vraćati ću vam na isti način.”

Lyotu je 39 godina, više ne posjeduje svoju najjaču karakteristiku na onoj razini, odnosno brzinu i UFC bi trebao raditi bolji matchmaking po pitanju njegovih borbi. Potencijalna borba s nekim drugim veteranom bi svakako bila dobra opcija i nešto što bi njegovi fanovi sa zanimanjem popratili.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI