Machida otkrio zašto je prihvatio meč protiv Munoza

UFC 09.10.2013 10:48h Autor:

Lyoto Machida

Lyoto Machida na iznenađenje mnogih odlučio je prihvatiti molbu UFC-a i uskočio je u borbu protiv Marka Munoza koncem ovog mjeseca.

Opasni Brazilac koji je odlučio napustiti polutešku kategoriju i svoju MMA karijeru nastaviti kao srednjaš dobio je priliku prije nego što je to očekivao, a sve zbog zdravstvenih problema u kojima se našao Michael Bisping. Engleski borac ima velikih problema s desnim okom i nije mu dozvoljeno nastupiti.

"Dosta sam razmišljao kad su mi ponudili da se borim protiv Munoza. On i ja dobro se poznajemo, čak smo i prijatelji, dajemo jedan drugome savjete na treningu i slično. Nije mi problem što je meč ubrzo, ionako sam bio u treningu, već upravo ono što sam naveo, a na prihvaćanje me ipak potaknulo i to što je Munoz dosta dobro rangiran u srednjoj kategoriji", rekao je Lyoto.

"Iz UFC-a su me stvarno uvjerili da bi im mnogo značilo kad bih pristao zamijeniti Bispinga i to je jedan od glavnih razloga zašto sam rekao da. Jednostavno sam im htio izaći u susret", dodao je Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI