Machida o Jonesu: Nitko nije nepobjediv!

UFC 07.10.2011 08:20h Autor:

Jon Jones (ESPN Body)

“Jučer je bio moj rođendan i baš sam taj dan saznao i da ću se boriti protiv Jonesa. Prihvatio sam odmah, no nisam smio ništa reći. Moji menadžeri su naglasili da moram držati informaciju za sebe. Ujutro sam krenuo na trening, kada sam se vratio, ugovor me već čekao na stolu”, opisao je bivši, a možda i budući UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Lyoto Machida, kako je došlo do meča protiv Jona Jonesa.

Brazilac sada zna da njegovi poslodavci nisu bili ljuti zbog novčane ucjene koju je pokušao izvesti uoči UFC-a 133.

“Jednostavno nisam imao protivnika.  Znam da nisam napravio ništa loše. Nisam od nikoga ukrao, nisam nikoga ozlijedio, stoga nisam bio zabrinut. Nastavit ću trenirati i odrađivati svoj posao. Moj novac se ne bazira na novcu i slavi, oduvijek mi je u fokusu bio trening. Još od amaterskih dana”, brani se Machida.

Jon Jones u ovom trenutku čini nepobjediv…

“Bit će to taktički meč. On je protivnik koji dobro prouči svakog s kime ulazi u kavez. Ja sam identičan. Bit će teško jer se radi o protivniku koji raspolaže s mnogo tehnika. Dosta smo zapravo slično. Udara nogama, ja udaram nogama, upotrebljava ruke kako bi pripremio rušenje, isto mogu napraviti i ja. Mislim da će taktika i izdržljivost odlučiti meč. Nitko nije nepobjediv. Trenirat ću maksimalno i nadati se pobjedi”, zaključuje Machida.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI