Machida: Nakon Rockholda očekujem borbu za naslov!

UFC 19.02.2015 09:54h Autor:

Lyoto Machida

UFC on FOX 15 koji će se održati 18. travnja predvodit će u srednjoj kategoriji Luke Rockhold i Lyoto Machida, ali taj događaj donosi još jednu zanimljivu borbu u ovoj kategoriji između Ronalda Souze i Yoela Romera.

Lyoto Machida (22-5) u meč ulazi nakon pobjede protiv C.B. Dollawaya dok je Luke Rockhold u nizu od tri pobjede te je sve tri pobjede ostvario prekidima. Rockhold je uspješno prošao Costasa Philippoua, Tima Boetscha i Michaela Bispinga. Na će se događaju na suprotnim stranama naći Ronaldo Souza i Yoel Romero pa će pobjednik tih mečeva vrlo vjerojatno dobiti priliku boriti se za naslov.

Machida je svjestan što ovaj meč donosi.

"Sjajno je ponovo biti dio glavne borbe i želim gledateljima priuštiti dobru predstavu.", izjavio je Machida za MMAFighting.com

"Mislim da je ovo dobra borba za mene. Rockhold je dobar na nogama, ali spreman sam. Ako borba ode u parter također ću biti spreman za sve što pokuša i pokušat ću ga iznenaditi. Spada u TOP 5 boraca u kategoriji i odličan je u parteru, ali mogu se upustiti s njim u takvu borbu. Ne zastrašuje me njegovo znanje u parteru. Svaka je borba drugačija i ne gledam previše na ono što je bilo već kakav je danas. Vidim određene pukotine u njegovoj borbi. Nisam još posebno proučavao njegove borbe, ali znam da je opasan protivnik i kompletan borac. No, pun sam samopouzdanja. Ići ću po nokaut ili submission, ali teško je predvidjeti na koji ću način doći do pobjede. Nakon toga želim borbu za naslov, ali o tome još ne razmišljam. Čeka me opasan borac i samo sam na to koncentriran."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI