Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Machida: Jones ima slabe točke, ali ih je teško naći! | Fight Site

Machida: Jones ima slabe točke, ali ih je teško naći!

UFC 07.08.2012 08:05h Autor:

Jon Jones i Lyoto Machida (Photo by Zuffa)

 

 Lyoto Machida bit će idući izazivač u poluteškoj kategoriji UFC-a nakon sjajne pobjede proteklog vikenda, a on je već počeo analizirati vjerojatnog protivnika – Jona Jonesa.

Dana White odmah nakon završetka UFC on Foxa 4 proteklog vikenda objavio je da će sukladno najavi najbolji iz posljednje dvije borbe glavnog dijela idući dobiti priliku za napad na titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a to je obećanje i održao. Proglasio je Lyota Machidu idućim izazivačem, no još se uvijek ne zna tko će mu biti protivnik.

Na UFC-u 151 glavni meč večeri održat će se između Jona Jonesa i Dana Hendersona za titulu prvaka i tek nakon toga bit će poznato tko će biti sljedeći protivnik Lyotu Machidi, protiv koga će on napadati titulu.

Većina MMA fanova ipak vjeruje da će to biti Jones, za kojeg se očekuje da obrani svoju titulu, pa je Machida odlučio malo analizirati borca kojem je već pokušao uzeti titulu u prosincu prošle godine. Machida je krajem druge runde ugušen, a sad će se pokušati na vrijeme što bolje pripremiti kako se sličan ishod ne bi ponovio.

“Naravno da Jones ima slabih točaka, ali teško ih je pronaći s obzirom na to da je nedostižan borac. On konstantno mijenja svoje stilove. Ponekad udara rukama, ponekad nogama, a ima i dobro hrvanje. Možda bih upravo na tome trebao više poraditi. Ja sam nastavio trenirati naporno odmah nakon mog poraza, odlučio sam promijeniti neke stvari, preselio sam se u SAD i ovdje sam započeo na novo neke stvari”, rekao je Lyoto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI