Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Machida: Je li ovo UFC-ova kazna? | Fight Site

Machida: Je li ovo UFC-ova kazna?

UFC 05.10.2011 09:05h Autor:

Mauricio Shogun Rua vs. Lyoto Machida

Dana White je prije nekoliko dana jasno i glasno rekao: “Ne mrzim Lyota Machidu, dapače, mislim da je on dobar dečko. Jednostavno je propustio svoju priliku i sada mora čekati!”

Tema je bila dvoboj protiv Rashada Evansa kada je Brazilac pokušao ucijeniti svog poslodavca i tražiti novac kakav zarađuje Anderson Silva. Machida, čini se, od tada više nije u planovima UFC-a. Bivši prvak se u razgovoru za Bloodyelbow pita: U čemu je problem?

“Mislim da ću se vratiti tek iduće godine”, napisao je na Twitteru Machida koji je posljednji dvoboj odradio još u travnju protiv Randyja Couturea.

Kada su ga pitali radi li se o kazni, Brazilac odgovara:

“Teško je reći. Možda, možda i ne. Možda me namjerno drže na strani, no ne želim vjerovati u to. Susreo sam se s Lorenzom Fertittom u Riju i razgovarali smo. Rekao mi je da se ne brinem zbog onoga što se dogodilo u prošlosti. Nalazim se u prilično nezgodnoj situaciji. Ne znam je li ova pauza posljedica mojih zahtjeva ili čekaju kako bi mi pronašli dobrog protivnika. Ja sam spreman i čekam. Želim se koncentrirati na rad i postići sve što objektivno mogu.”

S obzirom na način UFC-ovog poslovanja, sasvim je jasno da američka promocija svog bivšeg prvaka namjerno drži na ledu. Ovo je ujedno i jasna poruka svima onima koji bi u budućnosti htjeli ucjenjivati svog poslodavca – Možda je pametnije dva puta razmisliti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI