Machida i Romero predvodit će finale brazilskog Ultimate Fightera

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2015 19:34h Autor:

Iako je prvobitno za glavnu borbu finalnog eventa brazilskog Ultimate Fightera bila najavljena ona između Ricka Storya i Ericka Silve, čelnici UFC-a ipak su odlučili pojačati program i kao glavnu borbu postaviti onu između Lyota Machide i Yoela Romera.

Nakon što su se Rick Story i Erick Silva već počeli pripremati na duel u trajanju od pet rundi, njihova će borba ipak trajati maksimalno 15 minuta, nakon što je odlučeno kako ipak neće predvoditi UFC-ov event 27. lipnja. Umjesto njih, organizacija je odlučili za glavnu borbu postaviti Lyota Machidu i Yoela Romera.

Machida se tako u kavez vraća tek nešto više od dva mjeseca nakon poraza od Lukea Rockholda. Ne čudi želja za tako brzim novim nastupom, jer s 36 godina na leđima nema što čekati. Inače, nakon što je karijeru započeo sa 16 uzastopnih pobjeda, unutar kojih je osvojio i UFC naslov, Lyoto je od 2010. godine do sad ostvario po šest pobjeda i poraza.

Dvije godine stariji Kubanac će nastupiti po prvi put nakon rujna prošle godine, odnosno nakon što je morao otkazati borbu protiv Jacarea Souze. Iako se očekivao novi datum te borbe, ona se ipak neće održati, nego je Romero (9-1, 5-0 u UFC-u) svoje mjesto dobio na ovom programu.

Finale četvrte sezone brazilskog Ultimate Fightera u Seminol Hard Rock Casinu u srcu Hollywooda, 27. lipnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI