Machida: Želim da navijači budu zadovoljni

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2014 10:30h Autor:

Lyoto Machida

Na UFC FN vidjet ćemo borbu između Lyota Machide i Gegarda Mousasija. Kako se borba približava tako se polako počinje i pumpati atmosfera za ovaj događaj koji će se održati u Brazilu.

Machida je na sjajan način započeo UFC karijeru. Dugo vremena nije izgubio niti jednu rundu, ali kroničari njegovih borbi će upozoriti i da je pet od šest pobjeda ostvario nakon odluke sudaca. S druge pak strane tek su dvije od posljednjih šest borbi u kojima je sudjelovao završile odlukom sudaca.

"Želim da moji navijači budu zadovoljni, želim da promotori budu zadovoljni i jednostavno želim napredovati.", reći će Machida."Uvijek slušam navijače i pokušavam poboljšati svoje nastupe. Želim im donijeti nešto zbog čega će zadovoljni otići iz dvorane. Nokauti se događaju kad se za to ukaže prilika."

Za sljedećeg protivnika ima samo riječi pohvale.

"Pratio sam Mousasijevu karijeru, pratio sam dok se borio u Japanu. On je sjajan borac."

Uoči ove borbe Machida je na ukupnom omjeru od 20 pobjeda i 4 poraza, a u UFC-u ima 12 pobjeda dok je četiri puta bio poražen. Mousasiju će ovo biti drugi izlazak u UFC-ovim borbama te će tražiti drugu pobjedu. Na ukupnom je omjeru 34-3-2.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI