MacDonald odgovorio Pennu: Vjerojatno ću te ubiti u kavezu!

UFC 18.08.2012 07:20h Autor:

Rory MacDonald

Nije trebalo dugo čekati na reakciju mlade kanadske UFC zvijezde Roryja MacDonalda nakon prilično ozbiljnih optužbi koje je na njegov račun uputio BJ Penn. Podsjećamo, Penn je MacDonaldu u četvrtak predbacio odustajanje od međusobne borbe zbog posjekline iznad obrve izjavivši da to nije pravi razlog prolongiranja borbe.

MacDonald je u razgovoru za SportsNet.ca naglasio kako je suprotno Pennovim tvrdnjama on taj koji je razočaran jer je dvoboj pomaknut na prosinac ove godine.

"Kada sam shvatio što se dogodilo zgrabio sam sparing partnera koji je bio kriv za ozljedu i supleksirao sam ga kao da je Nate Diaz", objasnio je MacDonald.

Što Kanađanin kaže na izjavu BJ Penna da je odustao od meča jer je znao da će izgubiti?

"To je samo gomila sranja", rekao je smijući se MacDonald i dodavši:

"Ne samo da znam da ću ga pobijediti, nego je vrlo izgledno da ću ga ubiti za vrijeme meča."

Podsjećamo da ovo nije prvi sukob budućih protivnika. Od trenutka kada je dvoboj zakazan Penn je MacDonalda otpuživao za upotrebu dopinga, a stvar je otišla toliko daleko da je Kanađanin pristao testirati se u nezavisnom laboratoriju kako bi maknuo sve sumnje u svoje poštenje. Sada ga Penn optužuje da je namjerno iskoristio manju ozljedu kako bi odustao od dvoboja.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI