Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MacDonald: GSP se ne vraća po pojas, zanimaju ga superborbe | Fight Site

MacDonald: GSP se ne vraća po pojas, zanimaju ga superborbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2015 18:41h Autor:

Georges St-Pierre

Bivši prvak UFC-a u velteru i jedan od najboljih MMA boraca ikada Georges St-Pierre još nije potvrdio hoće li se vratiti borbama dvije godine nakon završetka karijere, iako je tu mogućnost više puta najavio.

Na UFC Fight Night 76 u Dublinu GSP-ov timski kolega i prijatelj Rory MacDonald prokomentirao je mogući povratak velikana.

"Sudeći prema mojem razgovoru s njim, ne vraća se natrag po pojas, to ga ne zanima", rekao je MacDonald i dodao:

"Ako… Ako se vrati… Ne znam hoće li se vratiti, ali koliko znam, više ga zanimaju superborbe i takve stvari, a ne pojas".

Ta izjava ponovo je zamutila vodu, ali i probudila nadu brojnih fanova GSP-a da bi se nekadašnji prvak mogao vratiti u nekoj drugoj ulozi. Kako je i sam priznao, titula koju je uspješno branio sve do "umirovljenja" bila mu je veliki teret i pritisak, pa bi se sada volio okušati u drugim kombinacijama. Sa 34 godine, i uz treninge bez kojih još uvijek ne može, vjerojatno ima još što pokazati.

Dodajmo i da je MacDonald trenutno broj 1 u velter kategoriji gdje pojas drži Robbie Lawler, pa bi GSP, bježeći od borbe za titulu, izbjegao i okršaj sa svojim prijateljem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI