Lyoto Machida: Primio sam nezgodan lakat, a nakon toga sam do kraja borbe bio na autopilotu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2015 20:27h Autor:

Lyoto Machida

Prvi put nakon poraza od Lukea Rockholda, za medije je progovorio i Lyoto Machida. Krivnju za poraz vidi samo u sebi, a kaže kako je sve nizbrdo krenulo nakon što je primio jedan udarac laktom te da se nakon toga više nije uspio mentalno vratiti u borbu.

Lyoto Machida je bio apsolutno izdominiran od strane Lukea Rockholda, a mnogi su se fanovi iznenadili takvim njegovim izdanjem, posebno krajem prve te u drugoj rundi. Postojale su sumnje i da je Lyoto nastupio ozlijeđen i sl., ali sad je on to sve opovrgnuo i objasnio što se dogodilo.

"Na samom kraju prve runde bio sam doslovno 'out'. Mislim da sam primio lakat u vrat ili nešto slično tome, a to sam poprilično osjetio. Od tog trenutka više nije bilo isto. Bio sam nekako izvan sebe i počeo sam sve stvari gledati drugačije.  Nisam imao vremena da se oporavim te sam takav ušao i u drugu rundu i to je bilo tome. Ne mogu se točno niti prisjetiti svega što se dogodilo, pamtim samo neke trenutke. Nisam više mogao niti čuti nikoga. Jednostavno, drugu rundu sam odradio na autopilotu". rekao je bivši prvak poluteške kategorije.

Nije htio komentirati što mu sade slijedi te kad i kako bi se mogao vratiti. Samo je rekao: "Čekat ću priliku, no mislim kako je sad prerano da razmišljam o bilo čemu. Luke je svoju pobjedu u potpunosti zaslužio, ima sve karakteristike velikog borca, takav zapravo i je te ga ja izuzetno respektiram.

Lyoto je ovo bio drugi poraz u posljednje tri borbe, a između poraza od Rockholda i Weidmana, savladao je CB Dollowaya

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI