Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
LV Review-Journal: “McGregor i Khabib su se već nagodili s Komisijom, ne moraju doći u Las Vegas” | Fight Site

LV Review-Journal: “McGregor i Khabib su se već nagodili s Komisijom, ne moraju doći u Las Vegas”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 15:57h Autor:

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Danas je izuzetno bitan dan za UFC, ali i za Conora McGregora, Khabiba Nurmagomedova i Jona Jonesa. Naime, sva trojica imaju zakazano saslušanje ispred tijela Komisije u Nevadi na kojem će se odlučiti njihova sudbina. Ili prevedeno, donijet će se odluka kada mogu ponovno u kavez kada govorimo o prijestolnici borilačkog sporta – Las Vegasu.

No, Las Vegas Review-Journal saznaje da današnje saslušanje neće biti napeto i kaotično kao što se možda moglo očekivati. Odvjetnici Nurmagomedova i McGregora su već ušli u proces nagodbe sa saveznom državom, pa UFC-ove zvijezde ne moraju biti prisutne na saslušanjima. Prevedeno, stvar je riješena u sjeni, a Conor i Khabib su se nagodili.

Čelnik Komisije Bob Bennet je za isti medij potvrdio kako će prijedlozi nagodbe biti prezentirani danas ostatku članova Komisije, a onda će uslijediti glasovanje. Nagodbe su postignute i s Abubakarom Nurmagomedovim i Zubairom Tukhugovim, dvojicom članova tima Nurmagomedov koji su sudjelovali u makljaži nakon UFC-a 229. Očekuje se da će Komisija prihvatiti nagodbu što znači da bi i Nurmagomedov i McGregor najvjerojatnije trebali biti kažnjeni samo novčano, a ne i zabranom natjecanja, odnosno suspenzijom.

Kada govorimo o slučaju Jona Jonesa, onda nagodba nije moguća jer Komisija danas odlučuje o njegovoj licenci. Podsjećamo kako Komisija u Nevadi nije htjela licencirati Jonesa uoči UFC-a 232 radi i dalje pozitivnih doping testova. To je učinila Komisija u Kaliforniji pa je čitav event premješten u Inglewood. No, Las Vegas je prijestolnica borilačkog sporta pa je svima u interesu da Jones dobije licencu i što prije nastupi u T-Mobile Areni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI