Luke Rockhold zgrožen suspenzijom Hectora Lombarda

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2015 00:22h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold je poznat kao borac koji podržava novi način testiranja koji će na snagu stupiti 1. srpnja. Nedavno je izjavio da sve varalice treba dobro kazniti, uključujući i legendarnog Andersona Silvu. U srijedu se osvrnuo i na kaznu od godinu dana koju je dobio Hector Lombard zbog pada na doping testu nakon UFC-a 182 i meča s Joshom Burkmanom, izrazivši se da "zgrožen" duljinom kazne koju je Kubanac dobio.

Novi način testiranja će podrazumijevati nenajavljena testiranja preko krvi ili mokraće, bez prethodne najave službenika atletskih komisija, svim UFC-ovim borcima, bez obzira da li imaju dogovorenu borbu ili ne. Suspenzije za padove na doping testovima bi mogle iznositi i do 4 godine.

"Svi hvale Lombarda.", izjavio je Rockhold za MMAFighting. "Njegovi rezultati su odlični. Vidite kako neki pokušavaju zaustaviti doping, a u isto vrijeme nalaze izlike za Andersona Silvu. Anderson je legenda, ali činjenica je da je uhvaćen u upotrebi steroida i treba biti kažnjen. Govore o povećavanju kazne, ali je Lombard ipak dobio samo godinu dana suspenzije. Jedna godina je ništa u ovom sportu. Zgrožen sam tom kaznom.", zaključio je Luke.

Rockhold i Lyoto Machida predvode UFC on Fox 15 koji će se održati 18. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI