Luke Rockhold: Vitor Belfort je sprdačina, on se niti jednom nije borio čist!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2015 23:06h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold je nedavno u drugoj rundi prisilio Lyota Machidu na tapkanje te sada strpljivo očekuje potvrdu da će baš on napasti pojas prvaka srednje kategorije, bilo da je on u vlasništvu Chrisa Weidmana ili Vitora Belforta. Što se tiče Brazilca, Luke ga smatra sprdačinom.

Upitan s kime bi se više volio boriti, član AKA-e je objasnio zašto bi se volio boriti i s Chrisom i s Vitorom.

"Ima zle krvi između mene i Belforta.", rekao je Amerikanac za Submission Radio. "Onda bih išao za osvetom. Sviđa mi se i jedan i drugi okršaj. Namjeravam dokazati da sam najbolji borac na svijetu. To ću dokazati na jedan ili drugi način. Ako Weidman pobjedi Vitora, onda će to izgledati lako, a svi znamo tu priču – ja porazim Weidmana. Osim toga, to bi dokazalo da sam najbolji na svijetu, da me u meču s Belfortom dohvatio 'lucky kickom'. Otišao bih tamo i dobio tu osvetu nad Vitorom. Ne bi bilo ništa slađe od toga, ništa slađe."

Rockhold je u svom prvom meču u UFC-u ukrstio rukavice s legendarnim Brazilcem, no nije dobro prošlo za njega. Vitor je u prvoj rundi kružnim udarcem Lukea pogodio u bradu i posao završio G'N'P-om. Iako je Rockhold prebolio taj poraz, on odbija prihvatiti Belforta kao čistog borca i nema poštovanja prema njemu.

"Vitor je sprdačina. Kažem to i reći ću to opet. Taj lik se nije niti jednom u životu borio čist. Mislim da je cijela njegova karijera sprdačina. No, drage volje ću i to završiti. To je moje mišljenje.", objasnio je Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI