Luke Rockhold uz smijeh odgovorio na prijetnje “Lionhearta”: Neće on ništa bušiti… borba sa mnom bi bila sramota za Anthonyja Smitha!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 22:12h Autor:

Luke Rockhold

Luke Rockhold nije previše zabrinut oko prijetnji Anthonyja Smitha koji je na UFC-ovoj press konferenciji u petak “obećao” da će mu “prvom prilikom probušiti rupu na licu.”

Drugo lice Anthonyja Smitha: “Je**š Lukea Rockholda! Tom ću liku prvom prilikom probušiti rupu na faci”

“Neće on ništa bušiti”, rekao je uz smijeh Rockhold u razgovoru za TMZ. “Dominirao bih ga od početka do kraja u bilo kojem segmentu. Uopće niti nije na mom radaru. Ja ću se baviti svojim poslom i uživat ću gledajući ga kako prima batine u Stockholmu.”

Rockhold će 6. srpnja debitirati u poluteškoj kategoriji protiv Jana Blachowiza na UFC-u 239. Bivši prvak srednje kategorije tvrdi da je debi zapravo htio odraditi protiv Smitha, međutim, ovaj je prihvatio borbu protiv Alexandera Gustafssona u Švedskoj.

“Može on i dalje pričati, ali imao je svoju priliku. Mogao je skupiti hrabrost umjesto da je papak i UFC-ov potrčko. Treba imati muda da prihvatite borbu i treba imati muda da borbu odbijete. Vidio sam njegov intervju i očito je da nije htio prihvatiti ovu borbu protiv Gustafssona. Htio je napraviti pauzu. Mogao je to učiniti, držati se svoje riječi. Jer ja bih ga čekao.”

Smith je u ožujku na UFC 235 priredbi jednoglasnom odlukom poražen od poluteškaškog prvaka Jona Jonesa. Rockhold smatra da je Smith u toj, ali i ostalim borbama, pokazao da nije kvalitetan borac te da bi ga lako porazio u međusobnom ogledu.

“Nemam baš neko mišljenje o Anthonyju Smithu. Ne mislim da je previše čvrst, tehnički potkovan ili talentiran. Nije dovoljno dobar. Borba sa mnom bi bila sramota za Anthonyja Smitha.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI