Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luke Rockhold poslao poruku Jonu Jonesu: Princezo budi spremna dolazim po tebe! | Fight Site

Luke Rockhold poslao poruku Jonu Jonesu: Princezo budi spremna dolazim po tebe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2019 18:19h Autor:

Luke Rockhold i Jon Jones

Luke Rockhold je već najavio svoj prelazak u polutešku kategoriju i plan mu je obračunati se Jonom Jonesom koji je na UFC-u 232  vratio titulu prvaka u toj diviziji.

“Penjem se u višu kategoriju kako bih došao po njega. Zato sam ovdje”, rekao je Rockhold za TMZ.

Bivši prvak srednje kategorije posljednjih se nekoliko godina bori s ozljedama te je od gubitka titule u 2016. odradio tek dvije borbe. No “Skywalker” vjeruje da će se u kategoriji do 93 kilograma preporoditi i lako doći do samog vrha.

“Posljednjih godina sam kompromitirao spuštajući se u srednju kategoriju jer tijelo mi se raspadne u zadnjih nekoliko tjedana priprema. Na 93 kilograma se osjećam dobro. Osjećam se zdravo, osjećam se udobno i uzbuđen sam što ću poskidati te poluteškaše. Ne vidim puno kvalitete u toj kategoriji.”

Ako dođe do vrha poluteške tamo će ga čekati Jones koji je krajem prosinca na UFC-u 232 završio Alexandera Gustafssona u drugoj rundi i vratio pojas koji mu je 2017. oduzet zbog suspenzije. Iako je Jones izgledao dobro kao i uvijek te je bez problema došao do pobjede Rockholdu se sviđaju njegove šanse protiv prvaka.

“Meni je izgledao kao netko koga se da pobijediti. Dobar je na nogama. Bori se strateški, zna se prilagoditi i iskoristiti svoje prednosti. No sviđaju mi se prednosti koje ja imam nad njim.”

Rockhold je na kraju imao i poruku za Jonesa.

“Princezo budi spremna, ja dolazim.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI