Luke Rockhold: Nemam poželjeti Belfortu ništa dobro, a Khabib je dobar upravo onoliko koliko smatra da je

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2015 11:57h Autor:

Luke Rockhold

Prije današnjeg nastupa protiv Lyota Machide, Luke Rockhold je prokomentirao neke svoje ranije protivnike, ali i svog timskog kolega Khabiba Nurmagomedova.

Svoj prvi nastup u UFC-u, Luke je imao protiv Vitora Belforta. Poražen je spektakularnim nokautom kružnim udarcem nogom, a nakon te borbe puno je toga izrečeno između njih dvojice. Ukoliko Vitor osvoji naslov prvaka, a Luke savlada Machidu, mogli bi se ponovno sastati, u borbi za pojas.

"Ne mogu poželjeti Vitoru ništa dobro, pa tako niti pobjedu nad Weidmanom. Naravno da bi bilo sjajno dobiti priliku revanširati se za onaj poraz, no i tako sumnjam da ima ikakve šanse protiv Chrisa Weidmana, koji je puno bolji i kvalitetniji borac", rekao je Luke.

Nakon toga je došao do ove prilike s tri uzastopne pobjede prekidom. Stradali su Costas Philippou, Tim Boetsch te posljednje Michael Bisping, s kojim je također razmijenio podosta teških riječi. Na kraju je Rockhold vrlo lako došao do pobjede, kojem je utišao bahatog Engleza.

"Bispingu se mogu samo smijati, jer čovjek nije znao u što se upušta. On je to zapravo govorio meni, a na kraju je sam sebi skočio u usta. Drago mi je da sam ga mogao prebiti i probuditi iz tih snova koje je živio."

Jedna od aktualnih MMA tema je Khabib Nurmagomedov, Rockholdov timski kolega, s kojim je podosta sparirao u hrvačkom dijelu priprema za ovu borbu. Za pitanje koliko je Khabib dobar, Luke je imao jasan odgovor:

"Khabib je dobar upravo onoliko koliko on misli da je, a vidite da je u posljednje vrijeme dosta glasan. No, to je sve s razlogom, on je nevjerojatan tehničar, sjajne kondicije i energije. Kompletan je borac koji uistinu može sve."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI