Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luke Rockhold: Nebitno tko pobijedi, Bisping i GSP se neće boriti protiv Whitakera | Fight Site

Luke Rockhold: Nebitno tko pobijedi, Bisping i GSP se neće boriti protiv Whitakera

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2017 22:50h Autor:

Michael Bisping & Georges St-Pierre

Luke Rockhold je detaljnije prokomentirao svoj stav o glavnoj borbi UFC 217 eventa, onoj između Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierrea. Prokomentirao je što bi se moglo dogoditi nakon te borbe te je rekao da ne vjeruje da će se bilo koji od njih boriti protiv njega ili Roberta Whittakera.

Za 38-godišnjeg Bispinga, koji mu je preoteo titulu, Rockhold vjeruje kako je ovo njegova posljednja borba, barem u statusu UFC prvaka. Smatra da je Bisping na tron došao slučajno te da će iskoristiti priliku da zaradi te se vjerojatno umiroviti ili potražiti neku drugu, lakšu borbu, također s dobrom prilikom za zaradu. A zapravo bi se, ukoliko savlada St-Pierrea, trebao boriti protiv Roberta Whittakera, koji je to zaslužio osvajanjem privremene titule.

“Ne vjerujem da će se Bisping boriti protiv njega, do sada je uspješno bježao, a sada će napokon doći do velike zarade. Zapravo, niti Bisping niti GSP se neće boriti protiv nikoga od nas preostalih. Bisping je nervozan i uplašen, zna da je njegovo vrijeme ograničeno. Morati će bježati, a ja ću biti tu. Stati ću na tu pozornicu, a on će morati napraviti izbor”, rekao je Rockhold na temu Bispinga.

Ipak, ne smije se otpisati GSP-a, unatoč tome što mu Luke ne daje nikakve šanse. Ukoliko on dođe do pobjede, Luke smatra da se neće pridržavati onoga za što se pojavila informacija, odnosno da mu u ugovoru piše da će morati braniti titulu ukoliko je osvoji.

“GSP se precijenio. Dolazi u svijet za koji nije spreman. Čak i da pobijedi Bispinga, on nije spreman boriti se protiv nas ostalih, to se neće dogoditi. Zapravo, nema niti smisla i frustrira me što je on ovdje. Mi radimo cijele karijere za to, za titulu, a onda se pojavi on. I to nas sve drži taocima. Ja se borim protiv najboljih i tražim titulu. Bisping je moj prvi prioritet, a ako toga ne bude, Whitaker je tu i spreman sam za njega.”

Rockhold se nedavno vratio nakon više od godinu dana te je savladao Davida Brancha i sada čeka odluku UFC-a o idućem ispitu za sebe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI