Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luke Barnatt: Očekivao sam otkaz, ne možeš gubiti borbe i ostati u UFC-u | Fight Site

Luke Barnatt: Očekivao sam otkaz, ne možeš gubiti borbe i ostati u UFC-u

UFC 13.06.2015 01:14h Autor:

Luka Barnatt

Lukea Barnatta nije jako pogodio otkaz iz UFC-a. Priznao je kako je nakon tri poraza u nizu to očekivao te da je već kontaktirao neke druge organizacije i prije nego mu je došla obavijest o otkazu.

Iako su sva tri poraza bila odlukom, od toga dva podijeljenom, u izuzetno gustim i neizvjesnim borbama, ta činjenica nije pomogla Lukea Barnattu, da u svom prvom UFC pokušaju dobije još jednu priliku. No, on priznaje da ju osobno nije ni očekivao.

"Očekivao sam to nakon moje posljednje tri borbe te poraza u njima. Postojala je neka nada, budući da poraz od Stricklanda zapravo i nije bio poraz, no ovo je takav posao. Doživio sam tri poraza u nizu i sam sam si kriv za otkaz. Neću plakati, vrijeme je da poradim na sebi, dođem do nekih pobjeda i izborim povratak", rekao je BigSlow.

Nastavio je u istom, poprilično realnom tomu te objasnio zašto to misli: "UFC na svom rosteru ima 600 boraca i potpuno je normalno kako nema mjesta za sve te da nakon tri poraza u nizu više tamo nemaš mjesta. Dokaz da sam to očekivao je da sam, i prije nego sam dobio obavijest da sam otpušten, već počeo kontaktirati neke druge organizacije."

Još uvijek je mlad i ima priliku vratiti se u UFC, a to mu je i cilj. No, neće prihvatiti svaku priliku za borbu. Iako više nije u najjačoj organizaciji, kao put povratka prema tamo, tražit će samo jake i kvalitetne borbe.

"Morat ću pogledati koje su sve opcije ispred mene. Jedna od dobrih stvari kad si van UFC-a je ta što imaš puno više utjecaja na izbor svojih protivnika i event gdje ćeš nastupati. Naravno, ja tražim one borbe koje će biti pravi ispit za mene i u kojima ću moći dokazati da mi je mjesto među najboljima. Otkaz iz UFC-a ne gledam kao lošu stvar, mislim kako je to samo jedan dio mog borilačkog puta, iz kojeg moram nešto naučiti", završio je Barnatt, spreman naučiti na greškama te se pokušati vratiti.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI