Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luke Barnatt i Roger Narvaez sastaju se u Austinu | Fight Site

Luke Barnatt i Roger Narvaez sastaju se u Austinu

UFC 03.09.2014 19:03h Autor:

Luke Barnatt

Britanski MMA borac Luke Barnatt saznao je ime svog novog protivnika. To je Roger Narvaez, a borba će se održati u studenom, na Fight Night 57 eventu u Austinu. Bit če to prvi Barnattov nastup u SAD-u nakon tri europska za redom.

Veliki britanski MMA potencijal, Luke Barnatt (8-1, 3-1 u UFC-u) ima novog protivnika. Nakon što je proljetos doživio prvi poraz u karijeri, kad je u Berlinu poražen od strane Seana Stricklanda, podijeljenom sudačkom odlukom, Barnatt će pokušati pokrenuti novu seriju svojim prvim nastupom u SAD-u nakon svog debia prije 14 mjeseci.

S druge strane će mu stajati Roger Narvaez (6-1, 0-1 u UFC-u) koji je također nedavno doživio svoj prvi poraz u karijeri. UFC ga je doveo samo deset dana prije borbe, da se bori protiv Patricka Cumminsa, u više kategoriji nego što je njegova. Narvaez je na kraju bio nokautiran, no UFC mu je odlučio dati priliku u njegovoj kategoriji, onoj do 84 kilograma, i to protiv borca vrlo dobre reputacije.

UFC Fight Night 57 održava se u Austinu, savezna država Teksas, 22. studenog ove godine, a ovo je četvrta potvrđena borba, no još nije poznato koji će borci predvoditi program tog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI