Luka Jelčić bori se idućeg mjeseca na eventu slovenske CFC promocije

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2017 18:29h Autor:

Luka Jelčić

Saznali smo datum i mjesto iduće borbe trenutno ponajboljeg hrvatskog MMA borca, Luke Jelčića. Ona će se održati 14. listopada u ljubljanskoj hali Tivoli, a tamo ga čeka slovenski borac Matjaž Vičar.

Jelčiću će to biti prva borba nakon što je proljetos obranio naslov FFC prvaka, kojeg je krajem prošle godine osvojio. U Sloveniju dolazi nakon što je proveo naporno ljeto uz treninge u SBG-u te je spreman prezentirati dodatni napredak. Svakom novom pobjedom je Luka sve bliži UFC-u, pa ne sumnjamo kako dolazi maksimalno motiviran.

Čeka ga zanimljiv ispit u Matjažu Vičaru, slovenskom borcu skora 5-2, koji je svoj posljednji nastup odradio u elitnoj europskoj promociji ACB, gdje je došao do pobjede. Ipak, pobjeda protiv Jelčića, koji u posljednje vrijeme izgleda nezaustavljivo, bi svakako bila najvažnija u njegovoj karijeri, kao što je i hrvatski borac zapravo uvjerljivo najzvučnije ime s kojim je do sada imao priliku ući u ring/kavez.

Riječ je o vrlo zanimljivom eventu na kojem će nastupe upisati i poznati regionalni borci poput Mirana Fabjana, Uroša Jurišića, Vladislava Kančeva i Stefana Zvijeri, ali i veliki talent Rok Krušić, mlađi brat Lemmya Krušića, koji je tek nedavno započeo svoju profesionalnu MMA karijeru. Live stream cijelog eventa biti će moguće kupiti preko službeno CFC stranice, www.CFC-tv.com.

Objavu dijeli COMBAT SPORT (BALKAN) (@mmabalkan)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI