Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ludwigu ipak nikad neće službeno biti priznat nokaut od 4 sekunde! | Fight Site

Ludwigu ipak nikad neće službeno biti priznat nokaut od 4 sekunde!

UFC 26.12.2011 21:50h Autor:

Miller VS Ludwig

Nakon što je Dana White na svom službenom Tiwitter profilu objavio informaciju da je Ludwigu priznat najbrži noakut u UFC-ovoj povijesti nakon samo četiri sekunde meča, prenijeli su to svi mediji, no čini se da pokrića za to ipak nije bilo.

Portal MMAJunkie kontaktirao je direktora Atletske komisije u Nevadi koja je navodno takvu odluku donijela, no Keith Kizer sve je to demantirao. Dapače, Kizer je izričito rekao kako nije niti moguće naknadno nakon toliko vremena mijenjati podatak o vremenu završetka borbe između Duane Ludwiga i Jonathana Gouleta.

“I dalje se služebno vodi kao da je meč trajao 11 sekundi. Nema pravnog uporišta da se to promijeni sada. Osobno sam u ruku uzeo štopericu i mjerio vrijeme. Može se neslužbeno reći da je meč završio nakon osam sekundi, ali službeno ostaje zabilježeno da je trajao 11 sekundi”, rekaoje Kizer.

Nema sumnje kako će nakon objave ove vijesti reagirati i Dana White s obzirom da je on prvi objavio kako je priznat nokaut nakon četiri sekunde meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI