Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ludwig: Da živimo prije 1000 godina, McGregor bi bio naš kralj, toliko je sposoban! | Fight Site

Ludwig: Da živimo prije 1000 godina, McGregor bi bio naš kralj, toliko je sposoban!

UFC 26.05.2017 11:37h Autor:

Conor McGregor

Bivši UFC borac Duane “Bang” Ludwig je danas jedan od najcjenjenijih stručnjaka za “stand up” borbu u MMA svijetu. Njegov najsjajniji “proizvod” je bivši, a možda i uskoro budući UFC prvak u bantam kategoriji TJ Dillashaw. Gostujući na BJ Penn radiju, Ludwig se osvrnuo na mnoge aktualne stvari vezane uz trenutačno stanje u elitnoj svjetskom MMA promociji.

Mi smo izvadili dio o Conoru McGregoru kojeg Ludwig očito iznimno cijeni. Ne samo kao borca, nego i kao stratega i promotora.

“Mislim da nisam previše pametan, ali trebao bih biti potpuno glup da ne razumijem što se događa u današnjem svijetu borilačkih sportova”, rekao je Ludwig i prokomentirao način na koji je Irac doslovno preuzeo sport i postao veći od branda za koji se bori…

“Pogledajte samo što je Conor uspio postići. Taj jebač majke će se možda boriti protiv Floyda Mayweathera. Pa to je veliki stvar. Ja sam Conorov fan, jer on je taj koji radi velike stvari. No, smatram da tek jako malen broj ljudi može izvesti tako nešto, nije za svakoga da se pravi lud i ponaša kao on. Znate, mnogi pokušavaju izvesti nešto kao Conor i tako se ponašati… Ali on u svojim govorima ne psuje, vrlo je elokventan i zabavan. On je genijalac u poslu koji radi. Ja sam za to jer se radi o čovjeku koji uživa na pozornici, koji voli ta svjetla. Želio bih vidjeti koliko daleko može uspjeti kao čovjek”, rekao je Ludwig i dodao:

“Da živimo prije 1000 godina, on bi vjerojatno bio kralj. On bi upravljao svime. Recite mi da to nije tip koji bi mogao upravljati zemljom. On i sada vjerojatno upravlja Irskom.”

Iako se divi McGregoru, Ludwig žali sve one koji pokušavaju biti kao on, ali u tome ne uspijevaju.

“Super je to sve, ali sada svi pokušavaju biti McGregor i kopirati ga. Ja bih volio vidjeti više poštovanja među borcima i više borilačke časti. Volio bih vidjeti da se ova industrija ne zasniva tek na zabavi s nekakvim šmekom kakav imaju WWE kečeri”, zaključio je Ludwig.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI