Ludilo u Dublinu! Conor Aldu ukrao pojas usred press konferencije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2015 09:54h Autor:

screenshot

UFC 189 World Tour je, kao što se moglo i očekivati, potpuno usijanje doživio u Dublinu, a za trenutak o kojoj govori svijet se pobrinuo Conor McGregor, kojoj je usred press konferencije Aldu oduzeo pojas.

Conor McGregor je pretjerao! Ili možda ipak nije, nego je sve to u svrhu showa? Ovo nije naš stav, ovo su dva razmišljanja MMA fanovima, od kojih niti jedan nije mogao ostati ravnodušan nakon današnjeg događanja s press konferencije u Dublinu.

Sva pitanja fanove, sve do tad izrečeno, brzo je zaboravljeno nakon što je bahati Irac napravio do sad neviđen potez. Usred davanja izjave je ustao i oduzeo prvaku pojas, na što je ovaj reagirao, no između se ubacio Dana White, koji je zaustavio Brazilca, a kasnije je Conor mirno predao pojas.

Naravno, sve je ovo dodatno raspirilo vatru oko ovog meča, a Conor je vjerojatno još više ušao u glavu Joseu Aldu. Hoće li to djelovati negativno na prvaka ili će napokon raspaliti onu vatru za koju veliki broj fanova tvrdi da Aldo još nije prezentirao, saznati ćemo tek 11. srpnja u Las Vegasu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI