Ludilo u Belfastu: Otkačeni Japanac protiv Conorovog najboljeg prijatelja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2016 19:20h Autor:

Teruto Ishihara vs. Artem Lobov

Za Fight Night u Belfastu potvrđena je borba koja će razveseliti svakog fana koji pobliže prati događanja u UFC-u. Jedan od najzanimljivijih novih boraca, Japanac Teruto Ishihara, borit će se s Artemom Lobovim.

Artem Lobov (12-12, 1-2 u UFC-u) je poznat prije svega kao najbolji prijatelj Conora McGregora i kao sudionik 22. sezone Ultimate Fightera, gdje je prvobitno ispao u eliminacijskoj borbi, da bi nakon toga bio vraćen u show, gdje je dogurao do finala. Tamo je uvjerljivo i dominantno poražen od Ryana Halla, a u drugom UFC nastupu ga je savladao i Alex White. Time je bio jedini UFC borac sa skorom u minusu, no dobio je još jednu priliku. Na UFC 202 eventu se spustio u perolaku kategoriju, gdje je savladao Chrisa Avillu i osigurao ostanak u promociji.

25-godišni Japanac Teruto “Yashabo” Ishihara (9-2-1, 2-0-1) u UFC-u također je pristigao preko showa, odnosno preko “Road to UFC Japan”, gdje je u finalu odradio neodlučenu borbu protiv Mizuta Hirote. Nakon toga se uputio u Team Alpha Male, a to je rezultiralo s dva spektakularna nastupa i pobjeda nokautom, a onaj posljednji mu je donio i bonus. Inače je poznat po svojim ludim Instagram objava i izjavama kako sve što radi je zato da osvoji što više žena, a također je i popularizirao hashtag #ilmb, što bi značilo “I love my bitches”. Prijevod vjerujemo nije potreban.

Ovaj event je održava 19. studenog, a već je za njega potvrđen niz zanimljivih borbi. Ona glavna bit će između Dong Hyun Kima i Gunnara Nelsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI