Ludilo Ala Iaquinte nastavilo se na Twitteru: Napao Reebok, Northcutta, Kevina Leea i mnoge druge

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2017 19:45h Autor:

Al Iaquinta

“Ragin'” Al Iaquinta u potpunosti posljednjih dana potvrđuje svoj nadimak. Nakon žestokih napada na Danu Whitea, sada je svoj bijes usmjerio prema Reeboku te ponekim “kolegama” borcima.

Iaquinta je svoju turneju verbalnih napada odradio na Twitteru, a sve je krenulo s onim što je odlučio poručiti glavnom UFC-om sponzoru i dobavljaču sve sportske opreme, Reeboku. Iaquinta je zapravo pisao uz dosta gramatičkih grešaka, pa zapravo nije sve bilo potpuno niti razumljivo, no evo što smo shvatili da je rekao o toj temi:

“Upravo sam završio telefonski razgovor s Reebokom, koji me pokušao smiriti, a ja sam im rekao da su ili sa mnom ili protiv mene. Odabrali su onu malu kujicu Northcutta, a ja sam pravi čovjek za njih. Spreman sam vrlo brzo riješiti tog vašeg momka koji mi oduzima sponzorski novac.”

Nakon toga je na red došao Kevin Lee, borac kojeg je Iaquinta savladao u veljači 2014. godine. No, od tada je Lee slavio u osam od svojih devet borbi, što mu je donijelo predvođenje jednog od narednih UFC Fight Nightova, gdje će se boriti protiv Michaela Chiese, jednog od tri borca koji su do sada savladali Iaquintu.

“Kevin Lee nikada ne bi mogao nekoga pogoditi desnom kao što ja pogađan. Osim toga, taj šmokljan je pao od prednjeg direkta, hahahaha, jebeni šmokljan. Kevin Lee ne bi mogao pogoditi udarac niti da mu je život u pitanju.”

Spomenuo je još dva borca. Jedan je Mitch Clarke, malo poznat borac koji je slavio u samo dvije od svojih šest UFC borbi. No, jedna od žrtvi bio mu je Iaquinta, kojeg je gušenjem prisilio na tapkanje. Osim njega, nekako je došao i do imena Bobbya Greena, s kojim se do sada nije susreo, iako su imali ugovorenu borbu otkazanu zbog ozljede Greena.

“Mitch Clarke je mala kujica.

Bobby Green može udariti, ali je mentalno sjebana curica.

Protiv svih njih bih se borio i besplatno.”

Ne znamo što se dogodilo Iaquinti da je krenuo u takav napad, no incidenti njemu nisu strani. Možemo se prisjetiti one situacija kada je razbio hotelsku sobu ili njegovog prvog žestokog sukoba s publikom, nakon pobjede protiv Jorgea Masvidala. Nakon toga neke stvari postaju malo jasnije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI