Ludi Nick Diaz ponovno nije došao na pressice – White: Izgubili smo pun kurac love!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2013 08:45h Autor:

Nick Diaz

Nick Diaz ponovno stvara velike probleme UFC-ovom čelniku Dani Whiteu. Nakon što je prošle godine dobio suspenziju u trajanju od 12 mjeseci zbog korištenje marihuane, a prije toga se nije pojavio na službenim događanjima UFC-a na kojima je morao biti kao borac koji nastupa, povijest se ponovno ponavlja.

Predsjednik UFC-a otkrio je ga Diaz izluđuje nakon što prije svog meča protiv Georgesa St-Pierrea ponovno nije došao na neka druženja s predstavnicima medija, a to je počelo nanositi navodno i prilično veliku financijsku štetu toj MMA organizaciji.

"Mogli bi napraviti jako zanimljiv Countdown s Nickom Diazom kad bi se pojavio. Njega nema na jebenim intervjuima, na njih tri se nije pojavio", bjesnio je Dana.

"Ekipa s kamerama bila ja dva tjedna u Stocktonu, to naš košta pun kurac novca. Poslali smo jebenu ekipu da snimi Countdown o njemu, a oni nisu mogli raditi jebeno ništa. Znao sam da će to ići loše", rekao je White kojeg je ta situacija očito dobrano izbacila iz takta.

Ubrzo se oglasio i odvjetnik Nicka Diaza koji napominje kako je njegov klijent odradio sve unaprijed dogovorene obveze, dok je ovdje došlo do nesporazuma jer se radilo o stvarima dogovorenim u posljednji tren.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI