Louis Taylor zamjenski protivnik za Uriaha Halla

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2015 13:48h Autor:

Louis Taylor

Poznat je zamjenski protivnik za Uriaha Halla, koji će s njim održati borbu za dva tjedna u Bostonu. To je iskusni 35-godišnjak Louis Taylor.

Nakon što je zbog ozljede svoj nastup morao otkazati Costas Philippou, poznat je novi protivnik Uriaha Halla, koji će s ovim poznatim borcem susresti 18. siječnja u Bostonu, na UFC Fight Night 59 eventu. To je iskusni 35-godišnjak Louis Taylor.

Taylor je trenutno u vrlo dobroj formi, no posljednje je borbe odradio u manje poznatoj organizacija, Predator Fighting Championship. U svom rezimeu ima nastupe u Strikeforceu, gdje je doživio dva poraza te u Bellatoru, gdje je ostvario dvije pobjede. Inače dolazi iz Chicaga, a skor mu je 11-3. Deset pobjeda ostvario je prekidom.

Hall je tako trenutno postao veliki favorit u ovoj borbi, a pobjeda bi mu bila treća u nizu i time bi se približio službenom rankingu UFC-ove srednje kategorije. Inače glasi za jednog od najatraktivnijih boraca na svijetu.

Promjenom protivnika, ova borba više nije sunaslovna na ovom eventu kojeg predvode Conor McGregor i Dennis Siver. Prije njih će sad nastupiti Eddie Alvarez i Benson Henderson, a cijeli event se održava u poznatoj TD Garden dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI