Loša vijest za Diaza…

UFC 01.10.2015 16:35h Autor:

Nick Diaz

Cijela MMA zajednica s nestrpljenjem prati što će se dogoditi s Nick Diazom koji je zaradio petogodišnju suspenziju zbog pozitivnog testa na marihuanu. I dok se jučer konačno oglasio netko iz UFC-a, točnije, visoki dužnosnik Novitzky zadužen za UFC-ov antidoping program, sada smo dobili i službenu izjavu guvernerova ureda koji nema nikakvu namjeru preispitivati odluku Komisije.

"Guverner je jako pažljiv pri imenovanju svojih dužnosnika i od njih očekuje da predstavljaju državu s integritetom i služe kao pošteni i nepristrani članovi svojih komisija. Atletska komisija Nevade ima jedinstvenu nadležnost pri izdavanju dozvola natjecateljima. Guvernerov ured prati rad svih odbora i komisija kako bi osigurao da su suglasni sa zakonom, ali ne sumnja u pojedinačne odluke koje su unutar granica njihovog autoriteta", stoji u službenom priopćenju.

Čini se dakle da guverner neće učiniti ništa kako bi pomogao Diazu. Srećom, UFC je Nicku već ponudio pravnu pomoć svog odvjetničkog tima, a tu je i peticija upućena Bijeloj kući tako da ništa još nije gotovo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI