Lorenzo Fertitta: Ronda je najimpresivniji sportaš s kojim sam surađivao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2015 20:15h Autor:

Ronda Rousey (foto by: USA-TODAY)

Ronda Rousey je prva borkinja koja je potpisala za UFC te ujedno osoba zbog čijih sportskih postignuća je UFC, 2012., uveo ženski MMA u svoj program. Od onda Rondin status neprestano leti sve više prema zvijezdama, a toga je svjestan i Lorenzo Fertitta.

Od dolaska u najjaču svjetsku promociju, Rousey (10-0) je snimila nekoliko filmova, postavila nekoliko rekorda, te je nakon 4 meča u UFC-u i dalje neporažena.

Sudeći prema riječima Lorenza Fertitte, "Rowdy" bi mogla postati najpopularnija ličnost u svim borilačkim sportovima. Ona je, ipak, najimpresivniji sportaš s kojim je Lorenzo ikad surađivao.

Fertitta nije bio škrtav na riječima kad ga je novinar In Deptha pitao o odluci da UFC uvede žensku diviziju.

"Osjećam da je to plodonosni trenutak ne samo u sportu, nego i u kulturi općenito. Ovaj pokret koji predvodi Ronda Rousey je žensko osnaživanje. Zašto Ronda ne bi mogla biti najveći i najpopularniji sportaš u svim borilačkim sportovima? I to je njezin stav i razlog zašto je tu gdje jest. Ona ostavlja trag i mislim da ono što se događa u sportu, najinteresantnija priča je UFC, jer smo to prihvatili. Ne tretiramo ih drukčije. Ronda je najimpresivniji sportaš s kojim sam ikad surađivao u UFC-u. Ona je najbolje od najboljeg", rekao je Lorenzo.

Ronda je trenutno jedna od najvećih ličnosti u UFC-u i zasigurno će ostaviti trag koji se neće brzo izbrisati.

Ronda Rousey i Cat Zingano će se boriti u su-naslovnoj borbi UFC-a 184, a ulog je Rondin pojas bantam prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI