Lorenzo Fertitta radi na meču Cyborg vs. Rousey!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 17:41h Autor:

Ronda Rousey

Još uvijek ima nade za meč Cyborg vs. Rousey! Nakon što je bivša Strikeforce i trenutna Invicta prvakinja u perolakoj kategoriji, Chris Cyborg, objavila da odustaje od svih pokušaja prelaska u bantam kategoriju zbog borbe s UFC prvakinjom Rondom Rousey, novi pregovori su potpalili nadu da ćemo ipak biti svjedoci najveće borbe u ženskom MMA-ju.

Prema riječima ESPN-ovog novinara Bretta Okomota, UFC-ova roditeljska tvrtka, Zuffa, već dva tjedna dogovara posao sa Cyborginim predstavnicima.


UFC-ov CEO, Lorenzo Fertitta, je rekao za ESPN da dvije strane pokušavaju postići dogovor u kojem bi Cyborg i dalje bila vezana za Invictu, ali u kojem bi bilo moguće  dogovaranje borbe s Rondom Rousey. Invicta ima vrlo dobre odnose s UFC-om, stoga ne čudi ovakav oblik suradnje.

Cyborg se nije natjecala od srpnja 2013. otkad je postala prvakinjom Invicte te joj je ostala još samo jedna borba u ugovoru.

"Imamo određeni interes da se Cyborg bori za nas", izjavio je Fertitta. "Znamo da postoji velika šansa za borbu Ronde i Chris, ali postoji još mnogo stvari koji se trebaju dogoditi."

"Chris treba dokazati da se može spustiti u bantam kategoriju prije riskiranja organiziranja te borbe. Bila bi katastrofa da se borba organizira, a ona ne može proći vagu."

Chris je nekoliko puta zagovarala meč u catchweightu, no ovoga puta je Fertitta ustrajan u održavanju meča u bantamu.


"Uvjeren sam da se Cyborg može spustiti u bantam kategoriju", rekao je Lorebzo. "Ta borba se mora održati u 135 lbs."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI