Lorenzo Fertitta: Protivnik "CM Punku" će biti borac za kojeg MMA javnost zna

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2015 14:52h Autor:

Lorenzo Fertitta

"CM Punk", pravim imenom Phil Brooks, je bivši WWE kečer, bez borilačkog iskustva, koji je na temelju svog uspjeha u WWE-u potpisao s Ultimate Fighting Championshipom. Otišle su velike zvijezde koje su prodavale PPV-e poput Brocka Lesnara i Georgesa St. Pierra te se vodstvo najjače MMA promocije svijeta odlučilo na taj potez u nadi da će opet povećati gledanost njihovih evenata. Još jedna stvar na koju UFC cilja je dovođenje Brooksovih navijača iz WWE-a u UFC.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je izjavio kako će se Punk boriti s protivnikom koji ima skor 1-0 ili 1-1 tj. totalnim MMA početnikom.

Pitanje koje se postavljalo jest: tko će mu biti protivnik? Koji početnik će dobiti zlatnu kartu za UFC roster da bi se borio s bivšim kečerom?

Zuffin CEO, Lorenzo Fertitta, je dao intervju za ESPN u kojem je progovorio o Punkovom protivniku.

"Smatram da Philov protivnik treba biti netko s 'pozadinom'," rekao je Fertitta. "To neće biti neki lik s ulice. Dovesti ćemo nekoga tko je majstor mješovitih borilačkih vještina, netko za koga MMA javnost zna."

"Joe Silva će izabrati dva ili tri imena te ćemo zajednički odabrati Punkovog protivnika. Garantiram vam da će to biti dobar borac, a ne neka vreća za napucavanje."

Fertitta je dodao kako će najvjerojatnije dovesti nekoga izvan UFC-a. Još nije poznato hoće li se Punk natjecati u velteru ili srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI