Lombard Palharesu: Te isprike ti se ne broje!

UFC 25.12.2012 12:01h Autor:

Lombard i Palhares

Rousimar Palhares je u meču protiv Hectora Lombarda na UFC on FX 5 priredbi slomio stopalo što je kasnije iskoristio kao svojevrsni alibi i olakotnu okolnost nakon teškog poraza. Takvo objašnjenje nije najbolje sjelo kubanskom borcu koji smatra da se radi o lošim i nepoštenim isprikama.

Lombard je navodno od MMAManije zatražio hitan intervjuu u kojem je poručio Toquinhu da mu se to "ne broji".

"Čuo sam da priča kako se borio sa slomljenom nogom, a ja sam mu htio reći da se 'ne broji', ako je nogu slomio u borbi. Da je u meč ušao s već slomljenom nogom, to je druga stvar, no on je bio zdrav kada smo krenuli sa sredine oktogona. To je kao da te netko nokautira u meču, a ti se žališ. Možeš se žaliti jedino ako si u meč ušao s potresom mozga", izjavio je Lombard.

Na novinarsku tvrdnju da ovo nije prvi put kako se Brazilac ponaša nepošteno, što je uostalom i njegov svojevrstan zaštitni znak, Lombard odgovara:

"To je istina. Svi znaju da je prije meča govorio kako nikada u karijeri nije bio ovako spreman i kako nema šanse za izgubi. Sada pronalazi neke isprike."

Neovisno o Palharesovim isprikama, Lombard je u svom drugom UFC nastupu pokazao zašto ga mnogi smatraju jedinom pravom prijetnjom Andersonu Silvi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI