Lombard: Onaj kreten Bisping je skoro zaplakao kad smo se rukovali!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2012 09:35h Autor:

Hector Lombard

Ne tako davna Bellatorova pridošlica u UFC, Hector Lombard, u svojoj prvoj borbi razočarao je mnoge, a prije toga se smatralo čak da bi on mogao ozbiljnije ugroziti Andersona Silvu. Njegov popravni ispit napokon je došao na red u Australiji, no Lombard je odlučio ući u malo dublje teme prije svog noćašnjeg nastupa.

"Zanimljiva stvar je da je ovaj sport postao smiješan. Ne želim ovime nikoga uvrijediti, ali sve više boraca pokušava kopirati Chaela Sonnena. OK za njega, on je originalan, za njega je dobro što je sve postigao zahvaljujući svom 'trash talku', zbog toga ga čak i poštujem, on se prvi toga sjetio. Sada onaj kreten, kako se zove, non stop priča sranja o meni. Michael Bisping! Misli da je smiješan, a zapravo samo kopira Sonnena", uvjeren je Hector.

"Sreli smo se jednom u dizalu i nisam nikad vidio da netko ima tako male ruke. Govori za mene da sam patuljak. Ok, pošteno. No, kad sam mu stisnuo ruku, skoro da nije zaplakao, pa sam ga pustio", otkrio je zanimljivu informaciju australsko-kubanski borac.

"Da se vratim na svoju temu… Svi žele postati kečeri. Samo bi pričali, pričali i pričali. Mousasi sad priča da nije nikad zapravo trenirao. Možete li to vjerovati? To bi trebala biti šala ili što? Pa on je trenirao s Fedorom, a odlazio je i na treninge kod Georgesa St-Pierrea i onda sada počne pričati kako nikad nije ozbiljno trenirao. Prije nego završim karijeru s njim definitivno moram odraditi borbu", rekao je Lombard.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI