Lombard: Ne želim se izvlačiti, ali protiv Boetscha sam se borio ozlijeđen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2012 06:34h Autor:

Hector Lombard

 

 Hector Lombard otkrio je da je u meč protiv Tima Boetscha ušao s dvije prilično teške ozljede zbog kojih je zapravo trebao punih mjesec i pol pauzirati od treninga.

Bellatorov prvak Hector Lombard nedavno je proglašen jednim od najvećih razočaranja kad su u pitanju debitantski mečevi u UFC-u. Umjesto da je inače sjajni australsko-kubanski borac opravdao veliko povjerenje i očekivanja od strane Dane Whitea, ali i brojnih MMA fanova, on je odradio vrlo slab meč te je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom u meču protiv Tima Boetscha.

Mnogi su očekivali da Lombard u tom dvoboju potvrdi svoj status idućeg izazivača Andersona Silve, no nije uspio, a sad je ponudio i objašnjenje zbog čega je podbacio.

“Želim otkriti svim svojim fanovima da sam meč protiv Boetscha odradio ozlijeđen. Nisam bio potpuno siguran, ali posjetio sam doktore i rekli su mi da imam prijelom prsne kosti i razorenu hrskavicu. Te ozljede zadobio sam tijekom svojih priprema za meč s Boetschom. Trebao sam pauzirati čak šest tjedana. Nisam se smio u takvom stanju boriti, ali nisam htio iznevjeriti svoje fanove, kao ni UFC”, rekao je Lombard.

Nema nikakve dvojbe da bi otkazivanje meča s Boetschom prilično razočaralo MMA svijet da se kojim slučajem dogodilo, no retroaktivno definitivno možemo zaključiti kako bi Lombardu to ipak bila puno pametnija odluka, bez obzira na pokojeg razočaranog fana.

Zasad još uvijek nema nikakve informacije o tome kada bismo mogli ponovno vidjeti Lombarda u kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI