“Lombard je dobio 400 tisuća dolara samo za dolazak u UFC!”

UFC 29.10.2012 08:36h Autor:

Hector Lombard

Čelnik Bellatora bori se svim snagama da u svojoj organizaciji zadrži Eddieja Alvareza, kako ne bi i on poput Hectora Lombarda završio u UFC-u.

Jedan od najvećih UFC-ovih konkurenata, Bellator FC, koji svoje priredbe uživo prenosi na drugom kanalu MTV-a, Bjorn Rebney, ovih je dana u velikoj gužvi. Jednom do njegovih najpopularnijih boraca, Eddieju Alvarezu, ističe ugovor i pokušava ga zadržati u svojim redovima.

UFC je već odavno bacio oko na Alvareza, Dana White otvoreno ga je putem Twittera pozvao na razgovor, a glavna tema bila bi naravno njegov dolazak u najbolju MMA organizaciju na svijetu.

Rebney je otkrio da je poslao ponudu Alvarezu te se nada da će je i prihvatiti, no ukoliko se to ipak ne dogodi, neće inzistirati da poštivanju stavke od 70 dana zabrane pregovora se drugim organizacijama, već će mu korektno dozvoliti da odmah potraži novog poslodavca.

Čelnik Bellatora otkrio je i jednu zanimljivu informaciju. Prema njegovim izvorima, UFC je Hectoru Lombardu za prelazak u UFC isplatio bonus od čak 400 tisuća dolara, dok mu je navodno za prvi meč garantirao honorar od 300 tisuća dolara i bonus od PPV-a. To su ipak iznosi s kojima teško da se Bellator može takmičiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI