Lombard: Dajte mi najjačeg srednjaša!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2013 09:40h Autor:

Hector Lombard

Hector Lombard definitivno spada među jedna od najvećih razočaranja u UFC-u tijekom 2012. godine, a Tim Boetsch je zahvaljujući svojoj pobjedi nad njim dospio i na prvo mjesto službene UFC-ove ljestvice najvećih iznenađenja protekle godine.

No, jednim je dijelom vratio vjeru u sebe zahvaljujući vrlo uvjerljivoj pobjedi nad Rousimarom Palharesom u Australiji krajem prosinca na istoj priredbi na kojoj je nastupio i naš Igor Pokrajac. Čini da mu je ta pobjeda poprilično dala krila, pa ponovno traži okršaj s najboljim, ali ovog puta nije decidirano izazvao Andersona Silvu.

"Želim najteže moguće protivnike, volio bih kad bi UFC proveo nekakvu anketu kojom bi se otkrio tko je najopakiji srednjaš i tko je onaj s kojim se nitko ne želi boriti, jer ja upravo takvog želim za idućeg protivnika. Nisu se mnogi htjeli boriti ni protiv Palharesa. Prije moje borbe s njim mnogi su govorili da ću postati prošlost i da će me uništiti", rekao je Hector.

"Volio bih se boriti protiv Chrisa Weidmana, on je prilično veliko ime. Pitao sam i za meč protiv Yushina Okamija, ali njega mi ne žele dati zbog njegove brade, koju praktički nema i teško bi podnio udarce", dodao je Lombard.

Nakon nevjerojatnog niza pobjeda u Bellatoru i njihove titule prvaka, vjerovalo se da bi Lombard svojim dolaskom u UFC mogao predstavljati pravi izazov za Andersona Silva, no čini se da će prije toga morati ostvariti još barem jednu ili dvije pobjede kako bi napokon s punim pravom stigao do mjesta prvog izazivača, koje će u slučaju pobjede nad Vitorom Belfortom pripadati uskoro Michaelu Bispingu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI