Lobov tvrdi: “Conor nije napustio SBG!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2019 09:25h Autor:

Conor Mcgregor i Artem Lobov

I dalje se ne zna kada bi ponovno u akciji trebali vidjeti najveću svjetsku MMA zvijezdu Conora McGregora. Mislimo na borilačku akciju, jer ga se po klubovima i raznim društvenim zbivanjima može vidjeti redovito.

Posljednje tjedne “Notorious” provodi u SAD-u. U Miamiju posjeduje vilu,  tijekom boravka u Americi viđen je u American Top Teamu u Atlanti i u dvorani Basa Ruttena “Elite MMA” (Kalifornija) kako odrađuje treninge. Stoga ne čude sve glasnije špekulacije da je Irac napustio svoju dvoranu “SBG Ireland” iz Dublina.

U razgovoru za portal BJPenn.com, njegov sparing partner Artem Lobov je demantirao takve priče i tvrdi da je McGregor i dalje dio tima Johna Kavanagha.

“Conor je i dalje s nama, mi smo i dalje svi dio SBG-a. Stvar je u tome da su se u ovom periodu mnogi SBG borci umirovili ili slično. Neki su otvorili svoje SBG dvorane. Stako da u mnogo slučajeva ne treniramo u SBG centrali, nego u nekoj drugoj SBG dvorani”, tumači Lobob i dalje primjer:

“Recimo… Peter Queally je otvorio SBG Naas dvoranu. To je sjajna ustanova, tako da i ja i Conor, ali i mnogi drugi, često odemo tamo trenirati. Ima i SBG dvorana D24 od Paddyja Holohana, ima ih još mnogo. Rezultat toga je da nekada nismo svi u centrali u Dublinu. Ali svi smo i dalje dio SBG-a.”

No Lobovovu teoriju pokopava činjenica da McGregor trenira u konkorentskim dvoranama, ali i da je nedavno njegov dugogdišnji trener i vlasnik SBG-a nedavno John Kavanagh ustvrdio da nije siguran da će surđivati u budućnosti.

“U svakom slučaju, on će me morati uvjeriti da bismo radili zajedno. Obožavam svo vrijeme što smo proveli zajedno, cijelo ovo putovanje, ali morati će mi dati jako dobar odgovor kada ga pitam zašto. Mogla bi to biti treća borba s Diazom, jer mi je obećao tu borbu, mogao bi biti revanš protiv Khabiba. No, ukoliko mi kaže da žele da se bori protiv nekoga trećeg, mislim da ću mu samo reći da mu želim sve najbolje”, rekao je Kavanagh na pitanje o tome kakvo je trenutno stanje po pitanju suradnje njega i Conora.

Bilo kako bilo, jasna situacija će se saznati tek kada McGregor zaista ugovori meč. Tada ćemo vidjeti s kime će odrađivati pripremni kamp.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI