Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lobov odgovorio Malignaggiu: Hajdemo boksati, prebiti ću te! | Fight Site

Lobov odgovorio Malignaggiu: Hajdemo boksati, prebiti ću te!

UFC 16.08.2017 17:45h Autor:

Artem Lobov

Artem Lobov nije ostao ravnodušan na kritike Paulie Malignaggia upućene prema njemu. Timski kolega i prijatelj Conora McGregora je vrlo brzo reagirao, usput pozvavši boksača na okršaj u ringu.

Podsjećamo, Malignaggi je Lobova nazvao McGregorovom vrećom za udaranje te je iznio još nekoliko kritika prema njemu i drugom sparing partneru, Tiernanu Bradleyu. Lobova je to razljutilo, pa je odlučio iznijeti svoju stranu cijele priče o Malignaggievom sudjelovanju u priprema za meč protiv Mayweathera.

“Budimo iskreno, situacija je vrlo jednostavna. Tamo su osim njega bila tri sparing partnera. To smo Tiernan Bradley, Dashon Johnson i ja. Odradio sam interview u kojem sam Pauliea nazvao divom, a niti Tiernan nije birao riječi o njemu. Paulie je zbog toga progovorio loše o nama dvojici, a Dashona se nije prihvatio jer je on šutio. Paulie je emocionalno povrijeđen i zato pokušati napadati mene i Tiernana, no ne dira me to previše”, rekao je ‘Russian Hammer’.

Lobov nema ništa protiv da njih dvojica to raščiste u ringu. Poslao mu je otvoren poziv na boksački meč.

“Ukoliko se želi boriti, ja sam spreman na to. Mislim kako bih ga apsolutno prebio i to bez problema”, rekao je Lobov, usput dodavši: “On ne zna kontrolirati emocionalni nered koji mu se dogodio. Jednostavno ne može podnijeti da netko govori istinu o njemu. Ukoliko ovime želi isprovocirati borbu, odlično, ja sam apsolutno za to.”

Mislimo da ne moramo spominjati kakav je profesionalni boksački skor Artema Lobova. On ne postoji, odnosno jednak je onom Conora McGregora. Paulie Malignaggi, unatoč nekim nezgodnim porazima, ipak je bivši svjetski prvak. Pa u kakvoj god on formi bio i što god da se uistinu dogodilo na spomenutim sparinzima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI