Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Lobov odbio nastup na UFC 214 jer Conoru mora glumiti Floyda | Fight Site

Lobov odbio nastup na UFC 214 jer Conoru mora glumiti Floyda

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2017 11:48h Autor:

Conor McGregor i Artem Lobov

Artem Lobov dobio je ponudu zamijeniti ozlijeđenog Korean Zombiea na UFC 214, gdje bi se borio protiv Andre Filia, no on je tu borbu odbio. Prioritet mu je pomoći Conoru McGregoru u pripremama za boksački meč protiv Floyda Mayweathera.

Lobov je u posljednje vrijeme prozivao različite borce i bio spreman nastupati bilo kada, no stvari su se promijenile. 26. kolovoza je meč kojem će se Lobov u potpunosti posvetiti. Naravno, riječ je o duelu Conora McGregora i Floyda Mayweathera.

“Andre Fili me je prozivao preko Twittera, a nakon toga mi je i ponuđena borba protiv njega. Vjerojatno bih je prihvatio, no teško se mogu posvetiti nečemu što je na rasporedu 29. srpnja. Potreban sam u ovom kampu i mislim da bi to bilo previše riskantno za mene. I da vam budem iskren, nije me briga za Andrea Filia, mogu se bilo koji dan boriti protiv njega. Nakon što Conor nokautira Floyda i bude imao svijet pod nogama, vidjet ćemo što će se onda dogoditi. Da nije bilo Conora, nitko od nas ne bi bio u UFC-u i dužni smo pomoći mu kako god možemo”, objasnio je Artem svoju odluku.

U kampu su svi uvjereni kako u Las Vegas odlaze pobijediti i šokirati svijet. I po njihovim izjavama se vidi da oni, uključujući McGregora, u to uistinu vjeruju, pa koliko god se to činilo nevjerojatnim.

“Nemojte mrziti čovjeka jer pokušava ostvariti nešto ljudima nezamislivo. Već je ranije mnoge razuvjerio, pa će i sada. Znate i sami da Conor nije jedan od onih koji će se samo pojaviti i primiti batine da bi uzeo lovu. On je uvjeren kako će pobijediti Floyda Mayweathera, a nakon svega što sam vidio sam uvjeren i ja. Pazite što vam kažem, Floyd pada prije kraja šeste runde”, iznio je svoju prognozu Artem.

Lobov je trenutno na profesionalnom skoru 13-13, dok je kao UFC borac ostvario dvije pobjede i tri poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI