Lobov očajnički traži novog poslodavca: “Dajte mi ponudu vrijednu najvećeg ikad!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.02.2019 20:18h Autor:

Artem Lobov

Čini se kako je Artem Lobov očekivao da će lako pronaći idućeg poslodavca, kada je UFC-a zatražio raskid ugovor. Ili je od početka imao namjeru pronaći ga preko objava na društvenim mrežama? Što god bilo, “najvećem ikad” baš i ne ide najbolje.

Artem Lobov trenutno je slobodan borac. No, mora se priznati da nije baš “vruća roba” za kojom su se promocije polakomile. I to ne samo MMA promocije, budući da je “Russian Hammer” spreman za boks i kickboxing. Tako se može zaključiti po njegovim objavama na Twitteru. Uostalom, odmah po otkazu iz UFC-a prozvao je Amira Khana i Pauliea Malignaggia.

Istim tim putem izrazio je želju za Glory nastupom protiv legendarnih Buakawa i Saenchaia, no njihov Phuket Top Team vrlo brzo je Artemu odgovorio na ne baš najljepši način.

“Tako nešto moraš zaslužiti. Saenchai i Buakaw imaju preko 300 borbi u svojim nogama. Uostalom, koja komisija bi dozvolili njihovih 300 borbi i gomilu borbi za titulu protiv nekoga s 0-0? Sviđa nam se tvoj ‘ja to mogu’ stav, ali djela su važnija od riječi. Korak po korak”, glasio je odgovor koji smo podijelili ispod teksta.

Nije tu Lobov stao. Iduća meta mu je Bellator, no pronašao je zanimljivu osobu kojoj će se obratiti. To je partner promocije i glazbena zvijezda 50 Cent. Njemu je čak ubacio malo rime, uz poruku kako je svjestan da su Bellatorovi borci jako dobri, ali da bi im trebao izazov GOAT-a (najvećeg ikad). Jedino ne znamo je li Lobov prihvatio šalu na svoj račun ili uistinu u glavi ima neko takvo razmišljanje.

Odgovor od Fiftya nije stigao, no Bellator bi čak mogao biti zainteresiran. Neovisno o njegovog nezavidnom 13-15 omjeru, Lobov je poznato ime te ima neki status među MMA fanovima. Koliko god bio meta šali na njegov račun, borbe Artema Lobova su uvijek imale pristojnu gledanost. A i njegov stil borbe nešto je što će fanovi uvijek rado popratiti. Na Bellatoru je da povuče potez. Rijetko tko bi imao išta protiv da se “GOAT” nađe u njihovim redovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI