Lobov: Nitko nije htio sparirati s McGregorom, ja sam bio najčvršći i jedini sam preživio

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2017 11:59h Autor:

Conor McGregor & Artem Lobov

Artem Lobov za deset dana ima najveću borbu svog života, odnosno susret s petorangiranim borcem perolake kategorije, Cubom Swansonom, u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 108 priredbe. 

Borac skora 13-12 teško bi dobio priliku napasti elitnog borca poput Swansona, ili uopće biti član UFC-a, no “Ruski čekić” priznaje da se u najjačoj MMA organizaciji našao zato što je vjerni sparing partner Conora McGregora.

Ipak, Lobovu, ništa nikad nije bilo dano te je za svaku stvar u životu morao krvavo raditi pa tako i za svoje mjesto uz McGregora, objasnio je Brian Stanu na emisiji Toe-2-Toe.

“Ne samo da sam iskoristio sve prilike u životu, nego sam i stvorio te prilike. Morao sam si platiti obrazovanje, stoga sam se naradio već u školi. Prao sam suđe, radio vikendima, noćne smjene…Isto je s MMA-om. Kako sam postao sparing partner Conora McGregora? Ljudi često to govore, ali vidite li još kojeg sparing partnera osim mene? Ne, ja sam jedini jer pogodite što- kad ga vidite na televiziji kako nokautira ljude točno tako je (i na treningu).

Nije lako sparirati s Conorom McGregorom. A on je stalno htio sparirati, ali većina nije dizala ruku, nitko nije dizao ruku. No ja sam uvijek bio tamo, dan za danom. Bez obzira koliko bih natučen i ozlijeđen bio vraćao sam se po još i još i još. I s vremenom nitko više nije ostao, samo ja. Stoga kad je Conor trebao nekoga u kutu ili se zagrijati, nije bilo nikoga osim mene. Ja sam jedini preživio jer sam najčvršći. Htio sam to više od ikoga. I zato sam sada ovdje i imam ovu priliku.”

UFC Fight Night 108 održava se 22. travnja u Nashvilleu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI