Lobov: Ferguson nije dovoljno čvrst, nitko osim Diaza ne može podnijeti McGregorove udarce

UFC 21.10.2017 16:47h Autor:

Tony Ferguson i Nate Diaz

Ništa još nije službeno, ali sve je izglednije da će se UFC-ov prvak lake kategorije, Conor McGregor, u narednim mjesecima obračunati s privremenim nositeljem naslova, Tonyjem Fergusonom, u borbi za ujedinjenje titula.

McGregorov dugogodišnji prijatelj i sparing partner, Artem Lobov, koji se večeras bori protiv Andrea Fillija na UFC Gdansk priredbi u Poljskoj, slaže se da je “El Cucuy” sljedeći za irsku mega zvijezdu, ali unatoč impresivnom nizu od čak deset pobjeda u diviziji Fergusonu ne daje nikakve šanse.

“The Russian Hammer” je privremenog prvaka usporedio s Nateom Diazom, jedinim borcem koji je porazio McGregora u UFC-u, i vjeruje da Ferguson fizički nije sposoban podnijeti McGregorove udarce kao što borac iz Stocktona jest.

“Slažem se s trenerom Roddyjem”, rekao je Lobov za MMA Fighting. “Vidjeli smo kako ga je Vanatta uzdrmao na nogama. Ne radi se o tome da on nije čvrst. On jest. Ali nije čvrst poput Diaza. Mislim da nije dovoljno čvrst da izdrži s Conorom. Primit će udarce. Zapravo, mislim da nitko nije čvrst kao Diaz i da može podnijeti te udarce, na bilo kojoj kilaži. Mislim da će to biti jako kratka večer za Fergusona.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI