Ljutiti White: Uriah Hall je prije tjedan dana partijao po LA-ju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.01.2018 11:54h Autor:

Uriah Hall

UFC je već na prvoj priredbi u 2018. godini pokazao iste probleme koje su ih mučili čitavu prošlu sezonu. Već na prvom eventu smo imali priliku vidjeti odustajanje jednog od glavnih borca radi problema sa skidanjem kilograma. Naravno tu govorimo o Uriahu Hallu zbog čijih problema UFC fanovi nisu mogli gledati posljednji UFC meč u karijeri Vitora Belforta.

Iako priznaje da je njegov fan, predsjednik UFC-a Dana White nije presretan zbog Halla i njegovog odustajanja. Dapače, vjeruje da je borac sam kriv za svoje probleme.

“Imam vrlo dugačak odnos s Uriahom i stvarno mi se kao osoba sviđa. Ali dečki u UFC-ovom Performance Institutu kažu kako on sve to ne shvaća ozbiljno. On niti svoje treninge ne shvaća ozbiljno i ne želi raditi ono što mu kažu da mora. On radi ono što njemu padne na pamet”, objasnio je ljutiti White te je otkrio zanimljivu pojedinost koju očito smatra bitnom za čitav scenarij.

“Tjedan dana prije borbe otišao je u Los Angeles, tamo je provodio vrijeme te je izlazio po klubovima. To nije dobro. Pričat ću s njim, večeras mi je poslao SMS poruku. Vratio se u svoju sobu, očito nije u dobrom stanju. Ali ako ne skidaš kile na isprava način i ne radiš ono što je potrebno, ovo se događa”, dodaje White.

Prema verziji koju je u javnost pustio Hallov tim, njihov borac je imao nekih zdravstvenih problema koji su kumovali zahtjevnijim pripremama i  na koncu nemogućnošću da skine kilograme.

Predsjednik UFC-a ima rješenje za Halla. A to je prelazak u višu težinsku kategoriju…

“Ono što ja mislim jest da treba razmisliti o prelasku u polutešku kategoriju. Bori se do 93 kile ili se jednostavno pojavi u stanju koje je zadovoljavajuće. Uvijek se kile mogu skinuti na siguran i kvalitetan način. On to treba početi provoditi.”

“Ako ne slušate, ovo je ono što se događa. Koliko godi mi se sviđali Kelvin Gastelum, Johny Hendricks ili neki drugi, ako ne možeš zadovoljiti vagu, bori se u višoj kategoriji”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI