Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ljuti Jorge Masvidal: “Cowboy” mi krade protivnike i platit će zbog toga! | Fight Site

Ljuti Jorge Masvidal: “Cowboy” mi krade protivnike i platit će zbog toga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 16:27h Autor:

Jorge Masvidal & Donald Cerrone

Jorge Masvidal je isfrustriran zbog propuštenih prilika za bolju zaradu i odlučio se iskaliti na Donaldu Cerroneu budući da upravo njega smatra odgovornim. Masvidal je također ljut i na UFC-ov kavez zbog nesreće koju je njegov posljednji protivnik Jake Ellenberger doživio kad mu je palac zapeo u žici zbog čega je borbe prekinuta, a Masvidal je izgubio mogućnost bonusa.

“Isfrustriran sam jer se osjećam kao da mi je kavez uzeo $50,000”, rekao je za MMA Junkie Radio. “Smatram da sam ga svejedno trebao dobiti. Prva poluga na palcu u MMA-u i to zahvaljujući meni, a neću dobiti ništa.”

S Cerroneom ima problem jer je UFC već dva puta uzeo Masvidalovog protivnika i dao ga “Cowboyju”, naravno, radilo se o rangiranim borcima i dobrim prilikama za Masvidala.

“Već sam potpisivao ugovore za borbe s rangiranim protivnicima- to mi se dogodilo četiri puta- ali od ta četiri, dva puta je on bio razlog zašto nisam dobio te protivnike.”

Prvi Masvidalov protivnik koji dodijeljen Cerroneu bio je Bobby Green s kojim se trebao boriti na UFC 178 priredbi. Cowboy se na kraju borio s Eddiejem Alvarezom. Drugi put, UFC je iz borbe s Masvidalom povukao petorangiranog Kelvina Gasteluma kako bi ga uparili s Cerroneom na UFC-u 205, no ta borba je otkazana dok je Masvidal zavšio s Ellenbergerom. Iako se čini da je UFC pravi krivac Masvidalove nesreće, on se svejedno planira ispucati na Cerroneu.

“Znao on to ili ne, netko mora platiti i to s kamatama za ovo što mi se dogodilo, a to će biti ‘Cowboy’.

Masvidal i Cerrone će se obračunati 28. svibnja u sunaslovnoj borbi UFC on Fox 23 priredbe u Denveru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI