Lineker ozlijeđen, ne nastupa na eventu idućeg vikenda

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2019 17:47h Autor:

John Lineker

Prvi ovogodišnji UFC event imati će jednu borbu manje, nakon što je svoj nastup otkazao John Lineker, koji se trebao boriti protiv Corya Sandhagena.

Iz Brazila su se pojavile vijesti kako Lineker (31-8, 12-3 UFC) neće biti u stanju nastupiti na ovom eventu, čime će vjerojatno bez nastupa ostati i njegov planirani protivnik Cory Sandhagen. Nije poznata priroda Linekerove ozljede niti je UFC još službeno potvrdio ovu vijest, no vijest su prenijeli svi relevantni mediji.

Velika je to šteta za oba borca, budući da je obojici ovo drugi pokušaj ugovaranja borbe za siječanj. Lineker se na kasnije otkazanom UFC 233 trebao boriti protiv Dominicka Cruza koji se ozlijedio. UFC mu je ipak odlučio dati priliku boriti se, ugovaranjem ove borbe.

Cory Sandhagen prvobitno je bio ugovoren protiv Thomas Almeide, da bi Almeida ipak zaključio kako mu treba malo više vremena. Trenutno se na zna hoće li mu UFC pronalaziti zamjenskog protivnika ili će ovaj talentirani bantamaš, koji je slavio u oba dosadašnja UFC nastupa, tražiti priliku za borbu na nekom kasnijem eventu.

Ovo je prvo otkazivanje neke borbe u 2019. godini i to već za prvi event. Nadamo se kako ovo ipak neće postati pravilo te da će ovo biti rijetka pojava u ovoj godini ili barem rjeđa nego ranijih godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI