Lineker: Ovog puta neće biti problema na vagi

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2014 19:10h Autor:

John Lineker

Mladi brazilski borac u muha kategoriji, John Lineker, do sad je impresionira svojim talentom, no bacio i mrlju na sebe problemima sa zadovoljavanjem potrebne težine. UFC mu je dao posljednju priliku da proba zadovoljiti 56.7 kilograma, a on vjeruje da više neće biti problema na vaganju.

24-godišnji brazilski borac skora 23-7 (4-2 u UFC-u) do sad tri puta nije zadovoljio potrebnu težinu za nastup, dok je u posljednjem nastupu to uspio tek iz drugog pokušaja. UFC mu je dao posljednju priliku da, ili prijeđe u bantam kategoriju, ili proba zadovoljiti za trenutku, uz prijetnju otkazom ukoliko ne uspije. Lineker vjeruje da je napokon našao pravi način za skidanje viška kilograma.

Danas ujutro, na dan vaganja za Fight Night 45, Lineker je rekao: "Moja kilaža je u redu i samo sam 0.8 lbs iznad granice. Srećom, napravili smo odličan posao angažiravši nekoliko profesionalaca, fiziologa, nutricionista i psihologa. Uvjeren sam kako neće biti problema i ova prva pobjeda za ovu borbu je već moja."

Nakon poraza od Ali Bagautinova, u borbi koja mu je mogla donijeti napad na titulu, Lineker kreće u novi pohod, a prvi protivnik mu je Alptekin Ozkilic (9-2, 1-1 u UFC-u). Lineker je najavio neke novine: "Moj je kamp ovog puta bio malo drugačiji. Radilo se više na parteraškim tehnika, hrvanju i jiu-jitsu, no to ne znači da nisam spreman na razmjene i napad na nokaut, koji je moja specijalnost. Proučili smo mog protivnika i spreman sam za svaku situaciju u borbi. Vjerujem kako bih pobjedom mogao ponovno doći blizu napada na pojas."

Borba Lineker i Ozkilica je na glavnom programu sutrašnjeg Fight Nighta 45 u Atlantic Cityu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI