Lineker misli da ga “mala pogreška” zbog koje je pao vagu ne bi trebala spriječiti da dobije borbu za naslov

UFC 04.10.2016 13:00h Autor:

John Lineker

John Lineker se možda popeo u bantam kategoriju, ali njegov problem sa skidanjem kila još uvijek je prisutan. Uoči UFC Fight Night 96 priredbe, na kojoj je prošlog vikenda porazio Johna Dodsona, Brazilac je na vagu ponovno stao pretežak.

Iako je s 0.2 kile viška pao vagu već peti put otkako je u UFC-u, s nizom od šest pobjeda i tri nokauta Lineker se nada borbi za naslov protiv bantam prvaka Dominicka Cruza. “Ruke od kamena” misli da ga problemi s kilažom ne bi trebali spriječiti da dobije tu priliku, a u ovom posljednjem slučaju za neuspjeh je okrivio neispravnu hotelsku vagu na kojoj je provjeravao kilažu prije službenog vaganja.

“Mislim da me to ne bi trebao spriječiti. Napravio sam malu pogrešku. Imao sam problem s vagom. Nije da neću skinuti kile jer sam ih skinuo tako da ne bi trebalo biti problema. Dogodilo se to da sam već skinuo kile i nisam se htio spuštati niže nego što je potrebno. Koristio sam vagu u svojoj sobi i kada sam došao na vaganje, službena vaga je bila drugačija i nisam imao vremena ponovno skidati”, rekao je Lineker u druženju s novinarima nakon priredbe u Portlandu.

Lineker je trenutno rangiran kao treći izazivač u bantam kategoriji, ali mu za borbu s Cruzom konkuriraju imena kao što su bivši prvak T.J. Dillashaw, Cody Garbrandt, Bryan Caraway i Jimmie Rivera.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI