Lineker: McCall će ići na odluku, no neće je dočekati jer ću ga nokautirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2014 19:05h Autor:

John Lineker

Jedva od zanimljivijih borbi idućeg UFC-ovog eventa, UFC 179, bit će između Johna Linekera i Iana McCalla, svojevrsni 'title eliminator' muha kategorije. Brazilski borac je uvjeren kako će nokautirati McCalla, za kojeg misli da će se boriti na način da dođe do pobjede odlukom sudaca.

John Lineker vjeruje da zna koja će biti taktika Iana McCall, u njihovoj borbi koja je na rasporedu za desetak dana. "Mislim da će se boriti na taj način da dođe do pobjede odlukom. Udarati i bježati, kao što je radio u svojoj posljednjoj borbi protiv Brada Picketta. No, imam strategiju za taj način borbe, neće ovo biti dosadna borba, nokautirati ću ga bude li se tako borio", rekao je Brazilac. 

Ne brine ga McCallova brzina: "Prozvao me debeljkom, no pokazat ću mu koliko sam zapravo brz. Čim ga uspijem dohvatiti, vidjet ćete novi nokaut. Treba mi samo jedan pravi udarac kojeg će osjetiti. Sigurno udaram najjače u ovoj cijeloj diviziji, pa naravno da očekujem pobjedu nokautom."

Uvjeren je kako je ova borba ona koja će donijeti idućeg izazivača: "Pokazao sam u svojoj prošloj borbi da sam spreman za titulu, a pobjeda u ovoj će to samo potvrditi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI