Lineker je slomio čeljust u prvoj rundi borbe s Dillashawom

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2017 09:46h Autor:

John Lineker

Borba Johna Linekera i T.J. Dillashawa na UFC-u 207 prošlog vikenda nije završila samo porazom brazilskog nokautera. Lineker je u prvoj rundi također primio “head kick” koji mu je slomio čeljust.

“Osjetio sam da je nešto puklo iste sekunde. Nije mi se vrtilo, ili nešto slično, osjetio sam puknuće. Mislio sam, nema problema, to je samo ‘kick’, ali u drugoj rundi je počelo jako boljeti. U trećoj rundi sam to stvarno osjetio nakon što sam primio sve te njegove udarce”, rekao je Lineker za MMA Fighting.

“Napustio sam oktogon i pričao s doktorima, sve je bilo normalno. Mogao sam micati čeljust pa su me pustili i rekli da javim ako išta osjetim. Kad sam otišao u drugu sobu pojesti nešto i gledati borbe, osjetio sam bol koja nije prestajala. Došlo je vrijeme da se vratim u hotel i više nisam mogao trpiti bolove. Rekao sam ženi da nazove mog menadžera jer nisam mogao čekati do jutra. Zvali smo UFC-ovog doktora i poslali su me natrag u hotel da napravim neke preglede i rendgen je pokazao dvije frakture.”

Atletska komisija Nevade je Linekera suspendirala na šest mjeseci. Borac neće morati na operaciju, a treninzima će se vratiti za dva do tri mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI